Het Sugarfree receptenboek.
Dit receptenboek is ontstaan na de Sugarchallenge die ik in 2017 in het Gezondheidscentrum Banne Buiksloot, waar ik destijds werkte heb gegeven. Tijdens de Sugarchallenge eet je een maand lang geen bewerkte producten. Je gebruikt ook geen frisdranken, vruchtensappen en alcohol en eet geen brood, aardappels, rijst, pasta, koekjes, snacks en pizza’s. Je eet wel veel meer groenten, volle yoghurt of kwark, gezonde vetten, noten, zaden, vis, af en toe vlees en regelmatig eieren. Het resultaat was verbluffend! Behalve dat bijna iedereen zich beter “ in zijn vel “ voelde en veel meer energie hadden, viel iedereen af (vooral in buikomvang) en kon de medicatie bij een aantal mensen met diabetes gestopt of sterk verminderd worden.
Ik heb daarom samen met mijn zoon, Bob van der Voort, een aantal van deze recepten verzameld om te laten zien dat je heerlijke maaltijden kan maken zonder toegevoegde suikers, pakjes en zakjes.
Bob is, behalve chef kok, ook gewichtsconsulent en heeft veel kennis over voeding en het bereiden van gezonde maaltijden.
Het receptenboek bevat voorbeelden van simpele ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden, in 1 persoons porties, makkelijk te bereiden met gewone ingrediënten. En het staat binnen 30 minuten op tafel.
Het boek is te bestellen via onderstaand formulier.
Omdat we eerst willen peilen of er voldoende animo is zijn de boekjes nu te koop voor 5 euro per boekje (introductie prijs).
Het boekje is, na betaling, op te halen of ik stuur het na betaling op. Er komt dan 3.50 euro extra bij voor de porto kosten. ( In totaal dus 8,50 euro).
Wil je een bestelling doen? Stuur dan een mail met je bestelling door via onderstaand bericht. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.